Prepelite logo
Ne gasiti si pe:   google facebook twitter

Custi si baterii pentru cresterea prepelitelor

Prepelite

De regula se spune ca, pentru a consuma linistit produsele de la un animal este recomandabil sa nu vezi crescatoria, cu toate mirosurile si partile neplacute inerente. In cazul prepelitariei familiei Popescu, lucrurile nu stau deloc asa, pentru ca totul este curat si in camera nu miroase urat. De altfel, doamna Popescu se poarta cu pasarile ca si cand ar fi animale de casa si intotdeauna cheama pe cineva apropiat sa taie pasarile, pentru ca ei ii sunt prea dragi.

Cine doreste sa tina prepelite reproducatoare trebuie sa stie ca are neaparat nevoie de un incubator si de o maternitate daca vrea sa obtina rezultate semnificative. Nici pretul unei maternitati nu este prohibitiv.

Toate bateriile (custi suprapuse) construite de domnul Popescu, au tavi de dejectie (in care se pot pune hartii si astfel nu mai trebuie spalate), picuratori pentru apa, tavite pentru hranire si se utilizeaza foarte usor. Modelele pe care le avem in momentul de fata sunt:

Cu ajutorul mai multor baterii de acest tip, intr-o camera de 30 de metri patrati, intra 2000 - 3000 de pasari.

Combina pentru cresterea tineretului, flux continuu + maternitate inclusa, la o capacitate de 600 - 700 de bucati, structurata pe 3 etaje - pret: 17900 Lei

INCUBATOARE cu intoarcere automata-capacitate-1100-1300 oua

Articole prepelite

Daca va ganditi sa incepeti o afacere cu prepelite am scris despre cum sa incepeti o crescatorie si la cat sa va asteptati sa castigati din oua si carne de prepelita.

23 aprilie 2012

Cresterea necesita custi si baterii pentru prepelite cu caracteristici bine definite, fara ele nu puteti ajunge la un efectiv mare de pasari.

8 aprilie 2012

Daca vreti sa stiti mai multe despre beneficiile consumului de oua si carne de prepelita va invitam sa cititi mai multe in articolul dedicat.

14 martie 2012

Povestea noastra despre cresterea prepelitelor si de ce am avut atat succes in dezvoltarea acestei afaceri. Cum am inceput in Romania sa aducem notorietate pentru carnea si ouale de prepelita.

14 martie 2012

mai multe sfaturi despre cresterea prepelitelor gasiti pe comunitatea crescatorilor de prepelite

2003 Sipomi Prod S.R.L. Toate drepturile rezervate.