Prepelite logo
Ne gasiti si pe:   google facebook twitter

Consultanta cresterea prepelitelor

Prepelite

Societatea noastra are un rol semnificativ in domeniul serviciilor de consultanta si asistenta, oferite societatilor care doresc sa-si desfasoare activitatea pe piata romaneasca.

Serviciile oferite de societatea noastra se adreseaza in principal:

Specialistii firmei Sipomi Prod detin o bogata experienta internationala si in acelasi timp o buna cunoastere a practicilor si uzantelor de pe piata din Romania. Din experienta lor de ani buni, specialistii va impartasesc: ce oportunitati va ofera inceperea unei astfel de afaceri si cum puteti profita de ele;

Un lucru demn de luat in calcul: in cazul in care sunteti clienti ai firmei noastre, serviciul de consultanta este GRATUIT.

Articole prepelite

Daca va ganditi sa incepeti o afacere cu prepelite am scris despre cum sa incepeti o crescatorie si la cat sa va asteptati sa castigati din oua si carne de prepelita.

23 aprilie 2012

Cresterea necesita custi si baterii pentru prepelite cu caracteristici bine definite, fara ele nu puteti ajunge la un efectiv mare de pasari.

8 aprilie 2012

Daca vreti sa stiti mai multe despre beneficiile consumului de oua si carne de prepelita va invitam sa cititi mai multe in articolul dedicat.

14 martie 2012

Povestea noastra despre cresterea prepelitelor si de ce am avut atat succes in dezvoltarea acestei afaceri. Cum am inceput in Romania sa aducem notorietate pentru carnea si ouale de prepelita.

14 martie 2012

mai multe sfaturi despre cresterea prepelitelor gasiti pe comunitatea crescatorilor de prepelite

2003 Sipomi Prod S.R.L. Toate drepturile rezervate.